Na het uitschrijven van een wedstrijd wie de "mooiste" droomduc kon ontwerpen, met als prijs het uitvoeren van het ontwerp, zijn we nu in het stadium beland waarbij de motor rijklaar is. Maar u begrijpt dat er tussen ontwerp en het uiteindelijke sturen nog wel het een en ander komt kijken. Om u een idee te geven hebben we op deze pagina een foto impressie van de uitvoering geplaatst.
De basis is een Ducatiblok, maar alles er omheen is een eigen ontwikkeling geweest. Zo zijn het frame en de achterbrug niet alleen zelf ontwikkeld maar ook zelf gemaakt. Dit zelfde geldt voor de achterbrug en het uitlaatsysteem. Kijk en geniet van creativiteit en vakmanschap.

We zullen u niet vermoeien met alle details, we starten het afbouwen met een kale fiets. Waarvan het frame, de achterbrug en het uitlaatsysteem door ons zelf zijn ontwikkeld en gemaakt. Nadat de basis is neer gezet kan er aan de rest van de vormgeving aandacht worden gegeven. De tank is nu al geen houten kist meer, maar ziet er al uit als een tank. In grove lijnen staat ook de stroomlijn, en is het ontwerp al duidelijk herkenbaar. Zie het proces hier links onder weergegeven en rechts het eindresultaat 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *