Auto's

Star Twin Techniek is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte uitlaatsystemen voor klassieke auto’s, race auto’s, crossauto’s en karts. Van begin tot aan de einddempers alles wordt speciaal ontworpen voor uw auto of kart. Zodat deze de gewenste prestaties levert voor het gebruik. En met de juiste decibels zodat deze zonder problemen over het circuit kan rijden, zonder dat dit ten kosten gaat van de prestaties van uw voertuig.

Hieronder ziet uw afbeeldingen van het proces en de resultaten van auto-uitlaatsystemen die volledig handgemaakt zijn door Star Twin Techniek.

Motoren

Naast uitlaten voor auto’s verzorgen wij ook uitlaatsystemen voor motoren. Met ruim 40 jaar ervaring maken wij voor ieder merk en type motor een passend uitlaatsysteem. Dit uitlaatsysteem wordt volledig naar uw wens gemaakt. En zorgt voor betere prestaties van uw motorfiets.

Daarnaast verzorgen wij ook DB-killers voor performance systemen. Deze worden handgemaakt in onze werkplaats. Standaard ronde maten hebben wij op voorraad, kosten hiervan zijn €37,50 per DB-killer. Voor andere maten en vormen maken wij de DB-killer ter plekken in onze werkplaats, kosten hier van zijn vanaf €42,50

Proces

Proces

Resultaten

Resultaten

Benieuwd wat we voor uw motorvoertuig kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons voor een vrijblijvende offerte